Wilujeng sumping di Layanan Informasi Visa Siswa

Kami grup ahli dumasar kana Inggris anu nawiskeun pitulung sareng petunjuk ngeunaan Aplikasi Visa Siswa.

** Berita Flash ***

Alatan Wabahna Covid-19 ieu nyiptakeun masalah-masalah utama dina cara Universitas-organisasi ayeuna beroperasi. Sababaraha mahasiswa anu ayeuna aya di Inggris teu tiasa angkat ka bumi, anu kusabab alesan jelas nyababkeun kesel, katiisan sareng ngasingkeun aranjeunna. Layanan Inpormasi Visa ayeuna gabung sareng #WeAreTogether kampanye, sahingga urang tiasa ngabantosan "Grup Online Positip" anu ditujukeun pikeun ngabantosan sadayana anu peryogi dukungan. Ngabagi pesen Solidaritas sareng Empathy mangrupikeun cara anu hadé pikeun nunjukkeun yén urang sadayana paduli.

Kami hoyong ngajaminkeun sadayana mahasiswa anu ayeuna kapangaruhan ku waktos-waktos anu nangtang ieu, yén anjeun henteu nyalira, urang sadayana di dieu pikeun mantuan.

Alatan aturan sareng peraturan Pamaréntah parantos janten méja pikiran pikeun sababaraha mahasiswa anu badé sumping ka Inggris diajar. Kaseueuran kantor pendaftaran Universitas sami sareng mendakan kompleks ieu daérah cukup.

Ieu sababna urang ngawangun Visa Inpormasi kanggo calon mahasiswa anu ningali ka Inggris.

Tim kami diwangun ku kelompok individu anu pendidik Hukum, Akademis sareng Internasional, anu aya di dieu pikeun ngabantosan saha waé, sadayana gratis.

Karajaan Inggris narik langkung seueur 450,000 mahasiswa ti sakumna dunya, sareng langkung ti 130,000 mahasiswa anu ti Uni Éropa. Rundingan Brexit ogé aturan anu langkung ketat pikeun Siswa Internasional sacara umum, bakal ngajantenkeun Visa pikeun diajar didieu langkung kompleks. Pilari langkung seueur ngeunaan naon anu anjeun kedah diajarkeun dina kami Kaca Pitulung Visa Universitas dieu.

Kami milarian nyayogikeun inpormasi Gancang, Bébas sareng data ka sadayana di luar negeri, ngajamin prosés aplikasi anu lancar kahontal.

Status Protection DMCA.com