Добредојдовте во услугата за информации за визи за студенти

Ние сме група на професионалци со седиште во Велика Британија кои нудат помош и насоки во врска со апликациите за визи за студенти.

** Флеш новости ***

Поради избувнувањето на „Ковид-19“ ова создаде големи проблеми во начинот на кој функционираат универзитетите во моментот. Некои студенти кои во моментов се во Велика Британија не се во можност да си одат дома, што од очигледни причини создава вознемиреност, осаменост и изолација за нив. Информациската служба за визи во моментов се придружува на #Ние сме заедно кампања, за да можеме да помогнеме во создавање „Позитивна мрежна група“, насочена кон помагање на сите кои имаат потреба од поддршка. Споделувањето на пораките за солидарност и емпатија е одличен начин да покажеме дека сите ние се грижиме.

Ние би сакале да ги увериме сите студенти во моментот погодени од овие тешки времиња, дека вие не сте сами, сите сме тука да ви помогнеме.

# сите заедно

Поради владините правила и регулативи, стана ум за некои студенти кои бараат да дојдат во Велика Британија за да учат. Повеќето канцеларии за запишување на универзитети подеднакво ја сметаат оваа област комплексна и доста вознемирувачка.

Ова е причината зошто ја формиравме услугата за информации за визи за потенцијални студенти кои сакаат да дојдат во Велика Британија.

Нашиот тим се состои од група на водечки правни, академски и меѓународни образовани лица, кои се тука за да им помогнат на секого и секого, потполно бесплатно.

Велика Британија привлекува над 450,000 студенти од целиот свет, со над 130,000 студенти кои се од Европската унија. Преговорите за Brexit, како и построгите правила за меѓународните студенти генерално, ќе овозможат добивање виза за студирање овде уште покомплексна. Дознајте повеќе за тоа што треба да научите на нашата Страницата за визи за помош при Универзитетот Виза овде.

Бараме да обезбедиме брзи, бесплатни и ажурирани информации за сите во странство, осигурувајќи се дека е постигнат непречен процес на аплицирање.

Меѓународни студенти

DMCA.com статус на заштита